Dayanışmayla Yaraları Saracağız

13.02.2023

Dayanışmanın gücüne inanıyoruz. Gdz Elektrik ve Aydem Enerji'nin diğer grup şirketleriyle birlikte, AFAD ve Kızılay ile koordinasyon halinde, deprem bölgesine destek olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

44 kişilik arama kurtarma ekibimiz dahil olmak üzere toplam 160 çalışma arkadaşımızla, bölgede depremzedelere yardım ediyoruz. Kızılay‘la birlikte 2.000 vatandaşımıza üç öğün yemek desteği veriyoruz.  Hatay’ın Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde, iki farklı noktada yemek çadırımız ve mobil aracımızla hizmetteyiz. Gün boyu çevre köylere erzak ve sıcak yemek dağıtımlarımızı da sürdürüyoruz.

Çadır, uyku tulumu, battaniye, erzak, su, kıyafet, hijyen malzemesi, taşınabilir şarj aleti gibi yardım malzemelerimizin bulunduğu tırları sürekli olarak bölgeye gönderiyoruz. Bunlara ek olarak, çalışma arkadaşlarımızın tedarik ettiği yardım malzemelerini tırlarla bölgeye ulaştırıyor, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına katkı sağlıyoruz.

Depremin yaralarını dayanışma ile hep birlikte saracağız.

Deprem bölgesine yardım

Gdz Elektrik Genel Müdürlüğü önünde deprem bölgesine destek çalışmaları